Follow us
Dom > o nama > профил компаније

Cheap-Natural-Granite-for-Tile-Slab-Countertop.jpg

Ксиамен Каосхи Стоне Цо, Лтд се налази у провинцији Фујиан, Кина. Ми смо произвођач специјализиран за производњу гранита и мрамора и базалт & шљунак и пешчара већ 12 година.


Бавимо се производњом високог квалитета природног камена, производњом и трговином. Наши производи, укључујући гранитне плочице, пултове, плочице за плочице, плоче, споменик, мозаик, културни камен, камин, резани ... итд, стално извозе у Европу, Аустралију, Америку, Југоисточну Азију, Јужну Африку и Мид-исток и веома уживао у добром угледу.


Посебно смо добри у наручивању пројеката за Хотел, Хоме, Публиц еара, Комерцијални центар, Холидаи Инн, Цомфорт Суитес итд. Добили смо ЦЕ сертификат за неке производе. Нашим клијентима можемо осигурати конкурентне цијене, врхунску квалитету, благовремену испоруку и добре услуге.


ЦЕ сертификат
За неке производе, као што су Г603, Г654, Г682, Г684, Базалт и Вештачки бели камен.

Захтјев за узорак
Нудимо узорке за купце без накнаде и оптерећења у вашем контејнеру. За новог купца, курирску цену узорка ће вам платити. Уобичајена величина узорка је 150Кс150Кс10мм, 100Кс100Кс10мм.

Квалитетна гаранција
Наша контрола квалитета је добро успостављена да спроведе строге и научне процедуре контроле квалитета. (укључујући толеранцију дебљине, варирање боје, толеранцију угла и завршну површину). Одговарајуће евиденције су добро одржаване, а одобрили су СГС ревизори.

Ми можемо осигурати брзу понуду, конкурентну цену, добар квалитет, благовремену испоруку и одличну услугу након продаје. Наши производи се извозе у Европу, Америку, Блиски исток.
Поздрављамо вас или трећу страну да проверите квалитет прије испоруке.
Ми смо експерти на паковање камена и паковање контејнера

Главни производи
Производи од камена од камена
Камене подне плочице
Гранитне плоче и плоче
Марбле плочице и плоче
Тегло, кухињски горњи део, надстрешница
Облога од шљунка
Културни камен
Басалт / гранитни камен, поплочан камен
Пластичне плочице и мрежасте плочице
Гранит / умиваоник / умиваоник, умиваоник, кад
Слате / мраморне мозаик плочице, граница и шаблон
Крајолик / украсни камен
Резбарење, скулптура, статус
Колона
Камин мантел
Надгробник / споменик


Искрено поздрављамо све клијенте да посете нашу фабрику и постављају стабилне и дугорочне пословне односе како би постигли обостране користи и просперитет.


Тип посла: произвођач камена
Пословни Опсег: Изградња и декорација
Регистрациони број: 350206200160365
Извозна дозвола бр. 01469309
ПДВ број: 350203678282822
Локација: Ксиамен, Фујиан